Erasmus+  стипендије

 

24.01.2019.година

 

 

 

КОНКУРС ЗА ERASMUS+ ПРОГРАМ МОБИЛНОСТИ NA UNIVERZITETU FORO ITALICO У РИМУ, ИТАЛИЈА

 

Поштоване колеге,

 

Обавештавамо Вас да је у оквиру програма мобилности Erasmus+ KA1 отворен конкурс за боравак на Универзитету Форо Италицо у Риму, Италија.

 

Право да конкуришу имају студенти академских мастер и докторских студија, наставно и административно особље. Приликом рангирања предност ће имати студенти МАС из области физичке активности, здравља и терапије вежбањем и студенти ДАС из примењених истраживања у медицини спорта и моторним вештинама.

 

Број места предвиђен за мобилности:

4 студента МАС и ДАС x 5 месеци

3 наставника x 5 дана

2 административна радника x 5 дана

 Два дана за одлазак и повратак рачунају се додатно.

 

Пријава се обавља онлине, преко платформе МОБИОН Универзитета у Београду: https://mobion.bg.ac.rs НАПОМЕНА: пре подношења онлине пријаве сви кандидати треба да уредно попуњене Learning/Teaching/Training mobility agreemente доставе у електронској форми Центру за међународну сарадњу Медицинског факултета у Београду (е-маил: uros.tosic@med.bg.ac.rs), ради добијања потписа ЕЦТС координатора. Наставно и административно особље у обавези је да Центру за међународну сарадњу Медицинског факултета у Београду пре подношења пријаве  достави сагласност шефа Катедре, односно руководиоца, за одсуство у траженом периоду. Пријаве без прибављене сагласности сматраће се непотпуним.

 

Рок за подношење пријаве на платформи МОБИОН је 31. март 2019. године.

 

 

ЦЕНТАР ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ

МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

 

 


  1. Платформа "MOBION": https://mobion.bg.ac.rs
  2. Упутство за пријављивање за стипендију у оквиру Erasmus+ програма:
    https://www.youtube.com/watch?v=vsch7YhX5Ss.  

 


 

14.08.2018.