Електронска пријава испита
Поштовани/а,

 

Обавештавамо Вас да је Медицински факултет обезбедио могућност електронске пријаве испита преко студентских web сервиса који се налазе на адреси:

https://student.mfub.bg.ac.rs

 

Свим студентима су отворени налози за приступ студентским сервисима:

 

корисничко име: "nn120001" (где је "nn" ознака ѕа студијски програм и то: "md" - основне студије, "ss" - струковне студије, "sa" - специјалистичке академеске студије, "ms" - мастер студије, . 12 - година уписа, 0001 - број индекса)

лозинка: ЈМБГ студента

 

Студенти који имају проблема приликом приступа студентским сервисима треба да се јаве у Центар за информационе и комуникационе технологије (ЦИКТ), приземље зграде Силос.

 

Да би студент могао да пријави испит потребно је да изврши уплату за пријаву испита путем стандардизованих уплатница, у било којој банци или пошти.

Уплата замењује куповину маркица за пријаву. Није потребно куповати маркице и картоне за пријаву испита почевши од априлског рока 2012/13.

 

Потврђивање пријаве се и даље ради на катедри предмета, након објављивања спискова за полагање испита, и све додатне уплате се уплаћују по упутствима са катедре.

 

Пример исправно попуњене уплатнице можете видети у оквиру опције "Школарине и Уплате" на студентским сервисима.

Позив на број је за сваког студента различит и поред индекса садржи контролне цифре које се разликују од студента до студента.

 

Детаљно упутство за коришћење студентских сервиса и електронску пријаву испита се налази овде

 

Није дозвољено пријавити испите из две различите године студија! Студент може да пријави испит(е) из текуће године тек након положених свих испита из претходне године студија.

Студенти који имају проблема приликом пријаве испита могу да се обрате референту своје године у студентској служби.